Marmer- en betonlook


Als u op zoek bent naar een exclusieve afwerking van uw muren of plafonds, dan kunt ook kiezen voor de exclusieve uitstraling van betonlook of marmerpleister. Deze afwerkingen zijn uiterst geschikt voor in badkamers, maar ook in uw woonkamer of keuken.

Betonlook

Een slijtvaste en watervaste afwerking met een persoonlijk tintje. Betonlook ook wel beton ciré genoemd, is oorspronkelijk afkomstig uit Frankrijk. De laatste jaren is de vraag naar betonlook in Nederland enorm gestegen. Door de slijtvaste, watervaste eigenschappen is betonlook voor vrijwel elke toepassing geschikt. Betonlook is in verschillende afwerkingen verkrijgbaar en is in bijna elke denkbare kleur te mengen, zo zorgt u ervoor dat de afwerking een persoonlijk tintje krijgt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden die er zijn.

 

 

Marmerlook

Marmerpleister heeft een fraaie en moderne uitstraling omdat de verschillende gekleurde steentjes tot een mengsel zijn samengebracht en een bijzonder effect geven. De zeer gladde en dunne afwerklaag doet aan als echt marmer en is verkrijgbaar in afwerkingen als geborstelde staal look, parelmoer of een zilveren gloed. Vroeger werd marmerpleister toegepast in luxe herenhuizen, paleizen, kerken en op plaatsen waar echt marmer niet geschikt was of te duur om toe te passen. Tegenwoordig zien we deze manier van wandafwerking ook steeds meer terug in woningen.

De kenmerken van marmerpleister zijn een zeer gladde afwerklaag (marmerlook), een moderne uitstraling, het is zeer gemakkelijk te reinigen en het is verkrijgbaar in verschillende ‘effecten’. Doordat marmerpleister gereinigd kan worden met water is het ook een ideale wandafwerking voor vochtige ruimtes zoals de badkamer, het toilet, de keuken of buitenshuis.