Home » Over ons » Certificering

Certificering 


VCA

Hopman en Hopman is VCA- gecertificeerd. Alle medewerkers van ons bedrijf hebben hun Basis-VCA of Vol-VCA diploma. Die eis stellen we ook aan de onderaannemers die we inschakelen. 

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Het doel van VCA is om veiliger en milieubewuster werken te bevorderen en het aantal ongevallen te verminderen. In feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld.


Erkend leerbedrijf

Hopman en Hopman beschikt ook over de certificering voor erkend leerbedrijf voor schilders in opleiding. Hieronder vindt u ons certificaat. Als u ons als leerbedrijf wilt gebruiken kunt u ons altijd bereiken door even te mailen of door te bellen. Wij staan in direct contact met verschillende schildersopleidingen in Leeuwarden. 


GlansGarant

Het onderhoudsplan waar u en uw huis de fraaie vruchten van plukken.

Voorkomen is beter dan genezen, zegt men vaak. Wel, het geldt zéker voor het schilderwerk aan uw woning. U zult vast wel eens blaasjes en scheurtjes hebben gehad in uw schilderwerk. Voor velen is dat het signaal voor een nieuwe schilderbeurt.

Helaas is het dan al te laat en zullen de kosten alleen maar hoger zijn. Met een meerjarig onderhoudsplan voor schilderwerk, verzekert u zich van een optimaal onderhoud van uw geliefde huis. Er zijn enkele partijen die zo’n plan aanbieden.

Maar er is maar één de grootste en hoogst gewaardeerde. GlansGarant staat al 22 jaar garant voor duizenden tevreden klanten en werkt uitsluitend met ervaren schilders en de beste materialen. Niet voor niets waarderen klanten GlansGarant met een 8.7.