Nieuws

Op deze pagina zullen wij regelmatig berichten plaatsen over verschillende werkzaamheden binnen ons bedrijf. Wil je meer foto's van onze werkzaamheden zien, klik dan hier.

April 2020

De Ommelanden | Groningen

Afgelopen maanden hebben wij hard meegewerkt aan project Het Ommeland in Groningen. Het schilder- en glaswerk in de 64 woningen en 59 appartementen zijn naar tevredenheid afgerond.

Lees meer »

Nieuw: LinkedIn

Vanaf vandaag zijn wij, naast Facebook, ook te volgen via LinkedIn. Hier plaatsen we regelmatig berichten op over onze werkzaamheden en nieuwe ontwikkelingen. Volg ons nu door te klikken op de onderstaande knop!

Lees meer »
Juni 2019

Zelf doen, samen doen of laten doen

Ons motto is zelf doen, samen doen of laten doen. Onder dit motto kunt u bij Hopman en Hopman alle kanten op. Wilt u zelf uw huis afwerken, dan kan dat. U kan ook uw huis afwerken met onze hulp, of het helemaal door ons af laten werken.

Lees meer »
Mei 2019

Nieuw e-mailadres:

Vanaf vandaag hebben wij speciaal voor facturen van crediteuren een nieuw e-mailadres. Graag ontvangen wij facturen voortaan op het volgende adres: crediteuren.hopmanenhopman@gmail.com 

Lees meer »
April 2018
Februari 2018
September 2017

Oplevering Heiloo

Een prachtige woning opgeleverd in Heiloo. Het buitenschilderwerk ziet er weer strak uit! Daarnaast is het schoonmetselwerk buiten gekeimd. Keimverf heeft een matte kalkachtige uitstraling en is leverbaar in wit en andere verschillende kleuren.

Lees meer »
Juni 2016

Afronding project Amersfoort

Weer een mooi resultaat bij de familie Schagen uit Amersfoort. Het schilderwerk van onder andere de kozijnen, ramen en deuren zijn prachtig opgeleverd. Daarnaast is het schoonmetselwerk buiten gekeimd. Keimen is het afwerken van bijvoorbeeld beton en metselwerk met een mineraalverf (silicaatverf) die zich zeer goed hecht met de ondergrond waardoor de verf niet gaat bladderen. Keimverf heeft een matte kalkachtige uitstraling en is leverbaar in wit en verschillende kleuren.

Lees meer »

Afronding project Drachten

Voor WoonFriesland bouwt Jorritsma Bouw 42 sociale huurwoningen aan de Klaverweide in Drachten. In dit project leveren wij het schilderwerk voor de trappen in de woningen.

Lees meer »