Onze werkzaamheden


Schilderwerk en totaal onderhoud op hoog niveau

Hopman & Hopman te Drachten verzorgt schilderwerkglaswerk, plafond- en wandafwerking, spackspuiten, houtrot reparaties, stukadoorswerk en spuitwerk voor aannemers, vastgoed management en andere bedrijven, Verenigingen van Eigenaren (VVE’s), woningbouwcorporaties, overheden, onderwijsorganisaties, zorginstellingen en particulieren. Voor een groeiend aantal opdrachtgevers doen we naast het schilderwerk ook het totale onderhoud van de gevels van hun onroerend goed. 

 

Kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid

Kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid zijn onze kernwaarden. Kwaliteit van het totaal onderhoud, omdat goed onderhoud krachtig bijdraagt aan het behoud van uw object en daarmee aan het rendement op uw investering. Die kwaliteit zit allereerst in het bewezen vakmanschap van onze vakmensen en ten tweede in ons materiaal.                         

Vanzelfsprekend werken we bij Hopman & Hopman met kwaliteitsproducten als Sikkens en Sigma. Wanneer verschillende producten voldoen aan de gestelde eisen, geven we altijd de voorkeur aan duurzame producten. 

De kwaliteit is tot slot ook herkenbaar aan de hoge servicegraad van Hopman & Hopman, als schilders- en onderhoudsbedrijf hebben we ook op dat vlak een goede naam die wij altijd willen behouden.

Ons bedrijf is VCA-gecertificeerd. Al onze ervaren vakmensen, ook degenen die we op projectbasis inzetten, hebben een Basis- of Vol-VCA-diploma behaald.

 

Erkend Leerbedrijf

Hopman & Hopman is een erkend leerbedrijf voor jonge schilders die erg van werken houden. Om een erkend schildersbedrijf te worden moet het bedrijf aan de volgende voorwaarden voldoen.

Het leerbedrijf:

 

  • biedt een passende leerwerkplek voor de leerling;
  • biedt de leerling een goede en veilige leerplaats;
  • geeft voldoende en deskundige begeleiding;
  • overlegt regelmatig met het Friesland College

Als je meer wilt weten over ons leerbedrijf in Drachten lees dan ook deze pagina.

 

Werkterrein Hopman & Hopman

Ons werkgebied ligt globaal genomen boven de A1. Op aanvraag werken wij met regelmaat ook in de zuidelijk gelegen provincies van ons land.