Schilderwerk


Schilderwerk binnen en buiten

Als de buitenkant van een pand het eerste visitekaartje is voor elke bezoeker, dan is de binnenkant het tweede. Dat stelt hoge eisen aan de kwaliteit van het schilderwerk. Van vakmensen verwacht u ook niet anders. Die hoge eisen gelden ook voor het gebruikte materiaal. De verf moet verschillende weersinvloeden en omstandigheden kunnen trotseren om de conditie van de desbetreffende woning of het bedrijfsgebouw langdurig op peil te houden. Daarmee voorkomt u ingrijpende, kostbare reparaties.

De vakmensen van ons bedrijf maken altijd gebruik van kwaliteitsproducten om u deze kwaliteitsgarantie ook te kunnen garanderen.

 

Onderhoudsplan schilderwerk

Zowel voor VVE’s, woningbouwcorporaties en overheidsinstellingen als voor bedrijven en particulieren stellen we in overleg meerjaren- onderhoudsplannen op. Afhankelijk van de eisen en wensen stellen we na een grondige inspectie een schema op met intervallen voor nieuw schilderwerk, inspecties en onderhoudswerkzaamheden. Met dit schema proberen wij u de garantie te geven voor de kwaliteit van het schilderwerk.

In overleg voegen we een verftechnisch document van de verfleverancier toe, dat rekening houdt met de specifieke omstandigheden van uw woning(en) of pand(en).