Menu » Projecten en nieuws

Nieuws en projecten


Nieuw e-mailadres:

 
Vanaf vandaag hebben wij speciaal voor facturen van crediteuren een nieuw e-mailadres. Graag ontvangen wij facturen voortaan op het volgende adres: crediteuren.hopmanenhopman@gmail.com 
 
Voor overige vragen of documenten kunt u blijven mailen naar info.hopmanenhopman@gmail.com.
 

Hopman en Hopman nieuwe partner van GlansGarant

Voorkomen is beter dan genezen, zegt men vaak. Wel, het geldt zéker voor het schilderwerk aan uw woning. U zult vast wel eens blaasjes en scheurtjes hebben gehad in uw schilderwerk. Voor velen is dat het signaal voor een nieuwe schilderbeurt.

Helaas is het dan al te laat en zullen de kosten alleen maar hoger zijn. Met een meerjarig onderhoudsplan voor schilderwerk, verzekert u zich van een optimaal onderhoud van uw geliefde huis. Er zijn enkele partijen die zo’n plan aanbieden.

Maar er is maar één de grootste en hoogst gewaardeerde. GlansGarant staat al 22 jaar garant voor duizenden tevreden klanten en werkt uitsluitend met ervaren schilders en de beste materialen. Niet voor niets waarderen klanten GlansGarant met een 8.7.

Sinds een aantal weken is Hopman en Hopman de gloednieuwe partner van GlansGarant in de regio van Drachten en Beetsterzwaag. Vraag nu hier uw offerte aan voor een optimaal onderhoud van uw huis. Onder GlansGarant vindt u meer informatie over onze samenwerking.

 


Genève, Zwitserland

Deze week zijn we gestart met de plaatsing van 1500 stuks isolerende beglazing in Genève.


Glaszetten Haren

Vandaag is het glas gezet in Haren. 


Project familie Ignasius

Het buitenwerk is weer begonnen! Deze prachtige woning in Almere is weer helemaal klaar voor het voorjaar!


Gesloten i.v.m. de feestdagen

In verband met de kerstvakantie zijn wij tot en met week twee gesloten.


Project familie de Boer Kollumerzwaag

De vloer en wanden van de woning van familie de Boer zijn met tevredenheid afgerond.


Project familie de Heer Heiloo

Een prachtige woning opgeleverd in Heiloo voor familie de Heer. Het buitenschilderwerk ziet er weer strak uit! Daarnaast is het schoonmetselwerk buiten gekeimd. Keimverf heeft een matte kalkachtige uitstraling en is leverbaar in wit en andere verschillende kleuren.

 

Geplaatst op 07-10-2016


Project familie Morssink Heiloo

Vandaag hebben Seye en Geert weer een prachtige woning in Heiloo opgeleverd! De jongens hebben de woning voorzien van strak keimwerk en prachtig buitenschilderwerk. 

Geplaatst op 14-09-2016


De bouwvak zit erop!

Wij hopen dat u allemaal een voorspoedige vakantie heeft gehad. Wij zijn vanaf 29 augustus weer volop aan het werk en zijn voor al uw vragen te bereiken via de telefoon en e-mail. Op deze pagina kunt u binnenkort ook weer nieuwe verslagen lezen over onze projecten.

Onze contactgegevens zijn hier te vinden op de website, maar neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina!


Project familie Schagen Amersfoort

Weer een mooi resultaat bij de familie Schagen uit Amersfoort. Onze vakschilders Seye en Geert hebben het schilderwerk van o.a. de kozijnen, ramen en deuren prachtig opgeleverd.
Daarnaast is het schoonmetselwerk buiten gekeimd. Keimen is het afwerken van bijvoorbeeld beton en metselwerk met een mineraalverf (silicaatverf) die zich zeer goed hecht met de ondergrond waardoor de verf niet gaat bladderen. Keimverf heeft een matte kalkachtige uitstraling en is leverbaar in wit en verschillende kleuren.

 

Geplaatst op 23-07-2016


Project 42 woningen voor Jorritsma Bouw

Voor WoonFriesland bouwt Jorritsma Bouw 42 sociale huurwoningen aan de Klaverweide in Drachten. In dit project leveren wij het schilderwerk voor de trappen in de woningen.

 

Geplaatst op 21-07-2016


Zelf doen, Samen doen, Laten doen 

Ons motto is zelf doen, samen doen of laten doen. Onder dit motto kunt u bij Hopman en Hopman alle kanten op. Wilt u zelf uw huis afwerken, dan kan dat. U kan ook uw huis afwerken met onze hulp, of het helemaal door ons af laten werken.

Als u besluit om uw huis te schilderen kunt u alles zelf doen of een schilder inhuren. Bij Hopman en Hopman is er ook een middenweg. Daarbij kan u zelf het voorbereidend werk zoals het schuren en schoonmaken doen met het door ons aangeleverde materiaal, en daarna doen wij het professionele werk voor u. Samen bereiken we daarmee een prachtig resultaat.

Veel van onze klanten zijn erg enthousiast over deze manier van werken, het scheelt in de kosten en levert een voldaan gevoel op als u het eindresultaat ziet.

 

Geplaatst op 30-06-2016


Vacature voor assistent schilder

Wij zijn op zoek naar een assistent schilder die ons bedrijf komt versterken. Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op. De contactgegevens vindt u hiernaast.

 

Geplaatst op 20-06-2016